WonderboyZ beleven magische avond tijdens FC Volendam - RKC Waalwijk

19 januari 2023

Rondom het thuisduel van FC Volendam tegen RKC Waalwijk zijn de WonderboyZ in het zonnetje gezet. De groep beleefde een magische avond op de tribune, terwijl op het veld een overwinning werd geboekt tegen de Brabanders. 

De WonderboyZ is een groep jongeren die door uiteenlopende beperkingen een afstand heeft tot de arbeidsmarkt. Bij FC Volendam worden ze onder begeleiding in hun kracht ingezet. Wekelijks zijn ze op maandag en vrijdag te vinden in het Kras Stadion. De groep zorgt ervoor dat het Kras Stadion er spik en span uitziet en het helpt met allerlei hand-en-spandiensten. Door hun positieve, gezellige en proactieve houding brengen zij wekelijks een gezellige sfeer mee in het Kras Stadion.

Magisch bezoek

Als dank heeft FC Volendam de groep uitgenodigd om het duel tegen RKC Waalwijk op de tribune te komen bekijken. De jongens werden met busjes naar het stadion gebracht. Na aankomst kregen ze allemaal een uitshirt met hun naam erop. Vervolgens hebben ze met z'n allen vanaf de Pé Mühren-tribune gezien hoe FC Volendam met 2 - 1 won van RKC Waalwijk. Na afloop wist een aantal jongens zelfs een foto te scoren met scheidsrechter Bas Nijhuis. Het werd zodoende een magische avond voor de jongens. 



Laatste nieuws