Wooncentrum Veerman blijft trouw aan FC Volendam

15 oktober 2019

Zondagmiddag 13 oktober, voorafgaand aan FC Volendam – FC Den Bosch (1-1), ondertekenden Sam en Thoom Veerman namens Wooncentrum Veerman de verlenging van het sponsorcontract met FC Volendam.
Daarmee is de mooiste woonwinkel van Volendam voor luxe meubelen van topmerken in ieder geval ook het aankomende seizoen aan de club verbonden.

Wooncentrum Veerman is al sinds jaar en dag prominent aanwezig bij FC Volendam en gezien de (top)sportmentaliteit van de heren Veerman is dat niet geheel verwonderlijk.  Buiten zichtbaarheid en aanwezigheid in het Kras Stadion tonen Sam en Thoom Veerman zich namelijk enorm betrokken bij FC Volendam en de sport in het dorp in het algemeen.
Zo sponsoren zij meerdere verenigingen en is Wooncentrum Veerman actief betrokken bij (de inrichting van) het TopSport Gala dat jaarlijks wordt gehouden in Sporthal Opperdam.

FC Volendam dankt Sam en Thoom voor het gestelde vertrouwen en gaat gezamenlijk vol sportief perspectief de toekomst tegemoet!

Sam, (klein)zoon Tom en Thoom Veerman ondertekenen het verlengde sponsorcontract met Martijn Molleman (FC Volendam)Laatste nieuws