Wooncentrum Veerman verlengt sponsorcontract

05 oktober 2023

Wooncentrum Veerman heeft hun sponsorcontract bij FC Volendam andermaal verlengd. De trouwe sponsor beschikt in het Kras Stadion over twee reclameborden en twee business seats. 

Wooncentrum Veerman beschikt over een prachtige showroom aan de Julianaweg in Volendam. Thames Veerman legde in 1918 de basis voor Veerman Wooncentrum. Aan het Zuideinde, op de Volendamse Dijk, begon hij met de handel in garen, knopen, stoelen en tafels. Daarnaast runde hij een kruidenierszaak. Toen zoon Sijmen de leiding overnam, zette hij de meubelzaak echt op de kaart. Tegenwoordig heeft Sam Veerman de leiding over het bedrijf. Mooi is dat zijn vader Thoom tussen 1978 en 1981 als verdediger uitkwam voor FC Volendam. Hij kwam tot zeven duels, waarvan vijf wedstrijden in de Eredivisie. Wooncentrum Veerman heeft een prachtige meubel- en textielcollectie, verdeeld in verschillende stijlen. Het bedrijf beschikt over alle topmerken. Hun prachtige showroom wordt regelmatig gerestyled door ervaren stylisten. De bouw of verbouw van je woning kunnen zij volledig voor je uit handen nemen. 

Trotse sponsor

Sam Veerman, tegenwoordig de eigenaar van het wooncentrum, is blij met de nieuwe sponsordeal. Samen met zijn kinderen ondertekende hij het nieuwe contract. "Wij zijn al heel lang een trotse sponsor van FC Volendam. Ik heb zelf ook de jeugdopleiding met veel plezier doorlopen en mijn zoon voetbalt ook alweer met veel plezier."

Commercieel directeur Jan-Bas Veltman is erg enthousiast over het sponsorschap van Wooncentrum Veerman. "Wij zijn trots op deze altijd enthousiaste sponsor. Die ook nog eens een persoonlijk voetballinkje heeft met FC Volendam."



Laatste nieuws