Your Tactical Analyst organiseert workshop in KRAS Stadion

13 september 2018

Op vrijdag 28 september organiseert Your Tactical Analyst een workshop in het KRAS Stadion speciaal voor voetbalcoaches. TIjdens de workshop wordt aandacht besteed aan het verbeteren van ontwikkeling van individuele spelers op tactisch niveau:

Your Tactical Analyst biedt workshops om coaches een andere unieke manier te leren om het spel te begrijpen. We dagen je uit om vanuit een ander perspectief naar voetbal te kijken. Onze workshops bieden tips en trucs in coaching en voetbal. We concentreren ons op het leerproces van een speler en de effectiviteit van een individuele speler. Hierbij ligt de focus vooral op het verschaffen van inzicht aan het individu in het taktisch belang van het team.
Ons belangrijkste doel met de workshops is om coaches inzicht te geven in hoe ze het volledige potentieel van een speler kunnen bereiken tijdens het spel. Workshops worden gegeven op verschillende plaatsen in Nederland. Deelname aan een van onze workshops biedt u, naast veel kennis en nieuwe inzichten, 3 KNVB-licentiepunten! De workshops worden op verschillende avonden georganiseerd en duren ongeveer 4 uur.

Bent u geïnteresseerd in deelname, neem dan contact op via [email protected] of bel naar 06-30038316



Laatste nieuws