YourGift maakt spelers, partners én maatschappelijke instellingen blij

16 november 2021

FC Volendam mag weer een nieuw partnership toevoegen aan het sponsorbestand. YourGift speelt met haar cadeaubonnen een zichtbare rol tijdens de thuiswedstrijden van FC Volendam. 

YourGift cadeaukaarten is de ideale manier om iemand te verrassen tijdens de verjaardagen, de naderende feestdagen en andere gelegenheden. Met De YourGift cadeaukaart heeft de ontvanger de keuzevrijheid in waar het bedrag aan wordt besteed: aan goede doelen, tijdschriften of aan een andere cadeaukaart van bijvoorbeeld BOL.com.  

Voorspel & win prijs

FC Volendam verzorgd voor de businessclubleden in de Rabo Lounge en Red Carpet Lounge een voorspel & winactie, waarbij ieder lid vóór de wedstrijd de uitslag en minuut eerste doelpunt kan voorspellen. Naast een variërende prijs die beschikbaar wordt gesteld door een partner van FC Volendam, ontvangt de winnaar sinds kort een giftcard van € 50,- van YourGift. Ook de man of the match kan rekenen op een YourGift cadeaukaart van € 50,-. 

Uniek concept

Salesmanager Karin van Oevelen is tevreden over de ontwikkelingen bij het bedrijf. "De laatste jaren zijn wij ons aan het richten op de zakelijke markt. Het is een uniek concept omdat maatschappelijke betrokken partijen bij dit proces worden betrokken." YourGift richt zich nu voornamelijk op grote bedrijven die bereid zijn meerdere kaarten in één keer aan te schaffen. Drie procent van dit bedrag wordt weggegeven aan goede doelen. Dit doel mag door het desbetreffende bedrijf zelf worden gekozen. 

“Wij doen dit omdat YourGift het heel belangrijk vindt om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Om dit waar te maken geven wij dus drie procent van onze omzet weg aan de instellingen die maatschappelijk betrokken zijn. De klant blij, de maatschappelijke instelling blij en wij als YourGift al helemaal." 

Voetbalfreaks

Van Oevelen heeft met zoon Kayne een extra link met FC Volendam, die sinds dit seizoen het doel van Jong FC Volendam verdedigt. "We zijn hierdoor echt fan van de club geworden. Eigenlijk zijn wij met het hele gezin voetbalfreaks, zegt Karin lachend. "De club is heel professioneel. De ontwikkelingen met Team Jonk en de commerciële afdeling gaan als een speer. De club komt zijn afspraken altijd na en dat is heel fijn in een samenwerking."Laatste nieuws