Abovo Media

Adres: Van Aalstweg 8F
Postcode: 1625 NV Hoorn
Telefoon: 0229-274006
E-mail: [email protected]

Contactpersoon: Kees Verbeek
E-mail: [email protected]

Over Abovo Media:

Als u kiest voor Abovo, dan kiest u niet voor een ‘u vraagt, wij draaien’-mediabureau. We zeggen het meteen maar even, dan is dat maar duidelijk. Bij ons draait namelijk alles om resultaat. Om úw resultaat. Dat is heilig. En als wij het soms beter weten dan u, dan zeggen wij dat. Want dat komt uw resultaat ten goede. Dat kun je eigenzinnig noemen, maar het is eigenlijk heel normaal, vinden wij.

Wat je ook eigenzinnig mag noemen is onze drang om de boel een beetje op te schudden. Het medialandschap is dynamisch, constant in beweging. Dan kun je als mediabureau niet achterover leunen. Je moet voorop lopen. Dat is exact wat wij doen. Met een unieke klantenservice, een eigen media-dashboard, de ‘white label’-mogelijkheden. En meer, veel meer.

‘The best buy for the buck’, dat is wat wij bieden. Uw campagne optimaal in de markt zetten. Om dat te bereiken, bieden wij alles wat u nodig heeft. Inkoop, maar ook juist strategie en creatie. Alles onder één dak maakt alles herkenbaar. Alles wordt eigen. Zinnig, toch?

www.abovo.nl


« Terug naar sponsoroverzicht