Autobedrijf Jonk & Sier

Adres: Parallelweg 6A
Postcode: 1131 DM Volendam
Telefoon: 0299-324647
E-mail: [email protected]

Autobedrijf Jonk en Sier in Volendam is een universeel BOVAG gecertificeerd garagebedrijf. Inmiddels bestaat ons vakkundige team uit meerdere eerste autotechnici, technisch specialisten en apk-keurmeesters. Voor uw APK keuring en onderhoud kunt u dus terecht bij Autobedrijf Jonk en Sier.

Eind 2016 zijn wij een Bosch Car Service geworden. Wij zijn het enige Bosch Car Service autobedrijf in Volendam. BCS werkt samen met een groot aantal leasemaatschappijen, hierdoor mogen wij ook het onderhoud van vrijwel alle leaseauto’s doen.

Ook hebben wij een fraaie showroom waarin een ruim aanbod van occasions te vinden is. Bovendien hebben wij sinds 2010 de beschikking over een nieuwe, overzichtelijke en ruime garage waar wij acht bruggen tot onze beschikking hebben. Dit betekent snelle service! Let op: wisselen van zomer- en winterbanden tijdig reserveren!

Bent u op zoek naar een specifiek soort auto, tweedehands of nieuw, voor een bepaald doel, binnen een bepaald budget? Wij zoeken graag een auto die bij u past. Vanzelfsprekend kunt u altijd per telefoon, e-mail of in onze showroom in Volendam terecht voor betrouwbaar advies. Wij staan te allen tijde graag voor u klaar!

www.jonkensier.nl


« Terug naar sponsoroverzicht