Autobedrijf Molenaar

Adres: Julianaweg 1-3
Postcode: 1131 CX Volendam
Telefoon: 0299-363225
E-mail: [email protected]

Contactpersoon: René Molenaar
E-mail: [email protected]

Bezoek de showroom
Kom eens langs in ons pand aan de Julianaweg 1-3 in Volendam. U vindt er in de showroom de nieuwste Ford-modellen die u daar op uw gemak kunt bekijken. Onze verkoopadviseurs zullen u een kopje koffie aanbieden en u graag van dienst zijn.

Moderne werkplaats
Auto Molenaar heeft de beschikking over een modern uitgeruste werkplaats. Alle denkbare werkzaamheden aan een auto worden door onze ervaren 'eerste' monteurs vakkundig uitgevoerd. Mede dankzij een uitgebreid machine- en apparatuurpark bent u verzekerd van een continue topservice en -kwaliteit. Nieuw is de hypermoderne volledig computer-gestuurde IDS-testkast die geschikt is voor het uitlezen en afstellen van de nieuwste generatie automobielen. Naast deze werkzaamheden leveren wij alle maten en merken autobanden tegen de scherpste prijzen. Ook andere accessoires kunt u bij ons kopen en bestellen.

Natuurlijk bent u altijd van harte welkom voor onderhoud aan uw airco-installatie of het bijvullen ervan. Onze goed opgeleide monteurs werken volgens de "Stek"-certificiëring met de meest moderne Waeco airco-apparatuur.
Ook kunt u bij ons terecht voor het inbouwen van een autoradio, installeren van auto-alarm en andere accessoires. Wij zijn een erkend APK keuringsstation en dragen zorg voor de afwikkeling van schaderapporten. Dus van taxatie en reparatie tot de administratieve afhandeling.
Uiteraard zijn wij Bovag-lid en bieden wij Bovag-garantie.

BP tankstation
Auto Molenaar is eigenaar van het naastgelegen, drukbezochte BP Tankstation en van een ultra-moderne car-wash installatie. Hier kunt u uw auto veilig en grondig reinigen. Ook verhuren wij auto’s voor individueel en groepsvervoer en zijn wij - last but not least - Official Ford Service Dealer.

www.automolenaar.nl


« Terug naar sponsoroverzicht