Auto Schade Volendam

Adres: Mgr. C. Veermanlaan 1 AA
Postcode: 1131 KB Volendam
Telefoon: 0299-363644

Contactpersoon: Kelly Kes
E-mail: [email protected]

Autoschade Volendam bestaat al vanaf 1971, toen nog onder het bewind van Gerrit Kroon. In 1985 heeft Kroon de zaak over gedaan aan Peter Diepersloot en Cees Versluijs. Peter Diepersloot was -samen met zijn vrouw Annelies- het gezicht van de zaak, met Versluijs in een belangrijke rol daarachter. Na enkele jaren zijn hun wegen toch gescheiden en hebben de ouders van Linda (Peter en Annelies) het bedrijf in zijn geheel overgenomen.

Linda is vanaf het jaar 2000 werkzaam in het bedrijf en haar man Kell Kes sinds 2011. Toen Peter en Annelies in 2014 de pensioengerechtigde leeftijd bereikten, droegen zij het stokje definitief over aan Linda en Kell.

Nog altijd werkt Autoschade Volendam met een enthousiaste, gemotiveerde en vakkundige ploeg. Wij leiden ons personeel voortdurend extra op en volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet. Ons streven is om de klant zo te helpen zoals wij zelf graag geholpen zouden willen worden. Klanttevredenheid en service zijn dan ook essentieel voor ons. Mocht er onverhoopt toch een ontevredenheid zijn dan doen wij er alles aan om het op te lossen.

Uw voertuig is bij ons in goede handen! 

www.autoschadevolendam.nl


« Terug naar sponsoroverzicht