Axento Vermogensbeheer

Adres: Mgr. C. Veermanlaan 1G
Postcode: 1131 KB Volendam
Telefoon: 0299-796061
E-mail: [email protected]

Contactpersoon: Laurens Leek
E-mail: [email protected]

 

Over Axento Vermogensbeheer:

Axento is in 2015 opgericht door de mensen van Care IS vermogensbeheer. Bij Axento kunt u vanaf €15.000,- beleggen volgens een bewezen, solide aanpak. De mensen achter Axento beheren ruim 250 miljoen euro voor meer dan 1.250 tevreden klanten. Voor het derde jaar op rij is Axento door IEX Gouden Stier verkozen tot Beste Keuze.

Behaalde rendementen
Wij zijn van mening dat uw vermogen op de lange termijn alleen kan groeien als het behoud van uw vermogen de basis vormt. Deze aanpak heeft in de afgelopen jaren geleid tot rendementen waar wij trots op zijn.

In het algemeen geldt dat een belegging met een hoger verwacht rendement, hogere risico’s met zich meebrengt. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Rapportage en kosten
Het dagelijks beheer van uw vermogen uit handen geven, betekent niet dat u de controle kwijt bent. Elk kwartaal ontvangt u een uitgebreide rapportage en met de Axento-app heeft u 24 uur per dag inzicht in de resultaten. Tussentijds kunt u eenvoudig bijstorten, onttrekken of uw beleggingsprofiel aanpassen.

Minder kosten betekent meer rendement voor u als belegger. Daarom houden wij de kosten zo laag mogelijk en behoren deze tot de laagste in de markt. De kosten zijn afhankelijk van het inlegbedrag en gekozen risicoprofiel. Een gepersonaliseerd kostenoverzicht vindt u in ons beleggingsvoorstel.

Gratis beleggingsvoorstel
Axento hanteert drie beleggingsprofielen: Defensief, Neutraal en Offensief. Voor het opstellen van een beleggingsvoorstel willen wij u vragen één van de drie beleggingsprofielen te selecteren. Besluit u te gaan beleggen bij Axento? Dan kunt u later een definitief beleggingsprofiel kiezen op basis van een uitgebreide inventarisatie.

Meer informatie: axento.nl


« Terug naar sponsoroverzicht