Bakker Travel

Adres: Loodsweg 5
Postcode: 1525 RH West Knollendam
Telefoon: 075 - 621 75 37 
E-mail: [email protected]
Website: www.bakkertravel.nl

Over Bakker Travel Touringcars 
Al meer dan 35 jaar verzorgen wij personenvervoer naar bestemmingen in binnen -en buitenland. In al die jaren zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende reisorganisatie met vele vaste klanten.
Meer dan 50 touringcars in groottes van 8 tot 88 personen zijn dagelijks op de weg om tevreden klanten naar hun bestemming te vervoeren.

We houden rekening met de verschillende wensen. De bussen en touringcars van Bakker Travel bieden personenvervoer voor schoolreisjes, bedrijfsuitjes, personeelsvervoer, airport- en hoteltransfers, congresvervoer, excursies, groepsreizen, dagtochten & rolstoelvervoer vanuit Noord Holland door heel Europa.

Het bedrijf is een echt familiebedrijf in Noord Holland waar met veel passie wordt gewerkt aan de doelstelling het reiscomfort continue op een hoog niveau te houden. Wij voldoen dan ook aan de strenge eisen van de KIWO ISA 9001 certificering. Dit betekent dat u kunt rekenen op optimale service, kwaliteit en veiligheid. Een constante controle op het wagenpark en de chauffeurs geven u de zekerheid dat veiligheid en service boven alles gaat.

Wij hopen u te ontmoeten in één van onze touringcars!


« Terug naar sponsoroverzicht