Banketbakkerij Chocolaterie Sier

Adres: Burg. van Baarstraat 8
Postcode: 1131 WT Volendam
Telefoon: 0299-363315
E-mail: [email protected]

Banketbakkerij J.M. Sier is opgericht in 1955 en is gevestigd in Volendam. De banketbakkerij is opgericht door Jaap Sier. Banketbakkerij Sier heeft zich in 1962 gevestigd in het huidige pand in de Burgemeester van Baarstraat.

 De banketbakkerij is een familiebedrijf en is dit altijd al geweest. Tot op de dag van vandaag speelt de familie een centrale rol binnen het bedrijf. De oudste zoon van Jaap, Bert Sier, is inmiddels 35 jaar werkzaam in de bakkerij en heeft samen met zijn broer Jack de leiding overgenomen van hun vader.

De missie van Banketbakkerij J.M. Sier is sinds jaar en dag het leveren van kwalitatief hoogstaande producten aan hun trouwe klanten.

Wij staan voor kwaliteit. Wij willen de klant de beste producten aanbieden. Onze klanten kunnen daarbij profiteren van ons ruime assortiment. In het verleden lag de focus vooral op banket en chocolaterie, maar in de loop der jaren is het assortiment fors uitgebreid. In tegenstelling tot vele andere banketbakkerijen wordt er bij Banketbakkerij J.M. Sier vastgehouden aan het ambachtelijke productieproces.

www.banketbakkerijsier.nl


« Terug naar sponsoroverzicht