Beets Groep

Adres: Einsteinstraat 1
Postcode: 1446 VE Purmerend
Telefoon:0299-640209
E-mail: [email protected]

Contactpersoon: Frank Beets
E-mail: [email protected]

Over Beets Groep:

Cor Beets begon decennia geleden met een eenvoudig eenmansbedrijf. Als loonwerker verrichte de jonge ondernemer zijn werkzaamheden bij boeren in de omgeving van Purmerend. Gedreven door het enthousiasme van Cor ontwikkelde het bedrijf zich zeer tot de huidige middelgrote onderneming. Zeker nadat hij een grote boerderij betrok, waar hij zijn materieel kon stallen, verliep de groei voortvarend.
De bijna altijd lachende Beets breidde zijn werkzaamheden uit en verhuurt nu naast tractoren met allerhande daar aan te koppelen zaken, ook shovels, dumpers, vele verschillende soorten kranen, minigravers en ga maar zo door. Daarbij breidden ook het personeelsbestand en het werkgebied zich steeds verder uit.

Niet zelden draaien er machines van Beets in het buitenland. Cor is van mening dat hij eerste klasse materieel in zijn verhuurvloot heeft en dat hij daar ook de juiste machinisten bij kan leveren. Door de oprukkende nieuwbouw rond zijn statige boerderij is de aan- en afvoer van de machines steeds moeilijker geworden.

Vandaar dat Beets binnen afzienbare tijd zijn statige boerderij verruilt voor een nieuw bedrijfspand op een nabijgelegen industrieterrein. Daarmee gaat misschien wel een stukje romantiek van het bedrijf verloren, maar bestaat wel de mogelijkheid weer verder te groeien.

www.corbeets.nl


« Terug naar sponsoroverzicht