BRASA bar & kitchen

Adres: Koemarkt 25
Postcode: 1441 DA Purmerend
Telefoonnummer: 0299-423815
e-mail: [email protected]

Contactpersoon: Arwin Versteyne
e-mail: [email protected]

Over BRASA Bar & Kitchen:

Welkom bij restaurant BRASA Bar & Kitchen. Heeft u zin in een heerlijke lunch, een gezellige borrel of een diner voor twee? Dan bent u bij onze restaurants in Purmerend en de Beemster aan het juiste adres. Onze teams staan voor u klaar in onze sfeervolle ambiance.

BRASA bar & Kitchen biedt meer dan alleen heerlijke uit eten gaan. U kunt bij ons ook terecht voor uw babyshowers, high wines, high teas en high beers.

BABYSHOWER

Wanneer je een kindje verwacht is er niets leukers dan enkele weken voor de bevalling verrast te worden met een babyshower. Meestal organiseert u een babyshower rond de 30ste week van de zwangerschap. Verwen uw zus, vriendin of dochter met heerlijke hapjes, cadeautjes en leuke spelletjes. Ook voor een babyshower bent u bij BRASA Bar & Kitchen in Purmerend aan het juiste adres. Ons sfeervolle restaurant is de perfecte plek voor uw babyshower. Heeft u speciale (dieet of allergie) wensen? Geen probleem. Ons team staat voor u klaar om er een babyshower van te maken.

HIGH TEA

Een high tea is het moment om gezellig bij te kletsen en te genieten van diverse soorten thee en heerlijke hapjes. Ook bij restaurant BRASA Bar & Kitchen kunt u terecht voor een gezellige high tea. Voor €23,50 per persoon geniet u van onze heerlijke thee assortiment met zoetigheidjes, een soepje, tramezzini’s en wraps. De prijs is gebaseerd op een verblijf van maximaal 2,5 uur. Een high tea is bij restaurant BRASA al te boeken vanaf 2 personen en is niet gebonden aan vaste tijden of dagen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze High Tea? Neem dan contact op via bovenstaande gegevens!

HIGH WINE

Dompel u onder in de wereld van heerlijke wijnen tijdens de High Wine van restaurant BRASA Bar & Kitchen in Purmerend. Geniet van vier warme of vier koude gerechten met heerlijke kazen en onze zorgvuldig uitgekozen wijnselectie. U boekt een High Wine bij BRASA Purmerend al vanaf 2 personen. Deze is niet geboden aan dagen of tijden.

HIGH BEER

De populariteit van special bieren is rijzende. Het aanbod neemt hierdoor enorm toe. Restaurant BRASA Purmerend biedt daarom de High Beer aan. De stoere tegenhanger van de High Tea. Geniet met broers, vaders en vrienden van 4 heerlijke special bieren omlijst door uitleg van de gastheer of vrouw en heerlijke hapjes. De High Beer kost €25,50 per persoon en boekt u al vanaf 2 personen.

Voor meer informatie bezoekt u www.brasabarenkitchen.nl


« Terug naar sponsoroverzicht