Business Post

Adres: Einsteinstraat 103
Postcode: 1446 VE Purmerend
Telefoon: 0299-469321
e-mail: [email protected]

Contactpersoon: Ben Tol
e-mail: [email protected]

Over Business Post:

Business Post is een organisatie van samenwerkende postbedrijven in heel Nederland. Het is begonnen als een samenwerking tussen SW-bedrijven, maar inmiddels zijn er ook commerciĆ«le postbedrijven actief binnen Business Post. Het gezamelijke doel is om met deze samenwerking een dekkend landelijk netwerk te hebben, om op die manier op te kunnen boksen tegen de grote marktpartijen (zoals PostNL) en eerlijke concurrentie mogelijk te maken.

Daarnaast staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel. Business Post werkt met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Deze werknemers hebben vaak een lange termijn visie en hebben baat bij een stabiele toekomst en een bijbehorende stabiele werkomgeving. Zij voelen zich als postbezorger nog verbonden met hun eigen bezorggebied, eigenlijk de postbodes zoals we die kennen van vroeger. 

Door de samenwerking die Business Post is, is het mogelijk om onze klanten in heel Nederland een goede kwaliteit te bieden, waarbij ze het MVO ondersteunen en bovendien een eerlijke prijs krijgen voor hun post en pakketten.

www.businesspost.nu


« Terug naar sponsoroverzicht