Camelot ICT Groep

Adres: Narcissenstraat 20
Postcode: 1131 XC
Telefoon: 0299-350075
E-mail: info@camelotict.nl

Over Camelot ICT Groep
Camelot ICT is een resultaatgerichte en professionele ICT dienstverlener met als doelstelling om onze relaties te voorzien van eerlijke en objectieve adviezen en te helpen met de uitdagingen die er zijn op het gebied van ICT, van kleinschalig tot heel breed.

Wij zijn op alle niveaus inzetbaar en hebben een duidelijke visie op de rol van de ICT binnen een organisatie die optimaal is afgestemd op zowel de huidige situatie en de toekomstige behoeftes.

De rode draad in onze activiteiten is de beveiliging van netwerken en gegevens. De door Camelot ICT aangeboden oplossingen en diensten zijn volledig transparant en hebben als doelstelling om te allen tijde bij te dragen aan uw bedrijfsactiviteiten. Daar verdient u immers uw brood mee!

Onze totale dienstverlening staat voor duidelijk, eerlijk en resultaatgericht. Deze filosofie en hieruitvolgende samenwerking wordt door onze klanten als meer dan plezierig ervaren. Onze medewerkers staan voor ieder project in nauw contact met u en de medewerkers van uw organisatie staan. Door dicht op de bal te zitten en goed overleg te houden, worden potentiële faalkosten vermeden met een hoge klanttevredenheid als resultaat. En daar doen we het voor!

www.camelotict.nl


« Terug naar sponsoroverzicht