CBL Afbouw

Adres: Papaverstraat 25
Postcode: 1131 HK Volendam
Telefoon: 0299-796061
E-mail: [email protected]

Contactpersoon: Peter Bond
E-mail: [email protected]

Over CBL Afbouw:

Liever goed dan snel
Als je geen tijd hebt om het goed te doen, waar haal je dan de tijd vandaan om het opnieuw te doen? Dat klinkt logisch maar is in ‘de bouw’ zeker niet vanzelfsprekend.
Afbouwen met CBL is afbouwen met perfectie. Ervaring, flexibiliteit en veelzijdigheid monden uit in tegelwerk en stucwerk van de allerbeste kwaliteit. Daarin doen we geen concessies. Niet in materiaalkeuze en niet in afwerking. Een foutje kan gebeuren, maar CBL Afbouw streeft altijd naar een onberispelijk resultaat. ‘Af’ tot in de details. Dat is ‘the finishing touch’ van CBL Afbouw.

Handwerk is mensenwerk
In het team van CBL Afbouw vindt u nog ervaren rotten, die ambachtelijk handwerk met liefde uitvoeren. Maar ook ambitieuze talenten, die nieuwsgierig zijn naar nieuwe innovaties die de toekomst van de bouw voorgoed gaan veranderen. Een gezonde mix dus, van waardevolle kennis uit het verleden én de ambitie om diensten en processen in de toekomst te verbeteren.
CBL Afbouw is niet voor niets een Erkend Leerbedrijf. Waar ervaren mensen werken, kunnen jonge mensen wat leren. En waar mensen leren, worden resultaten verbeterd.

Binnenste buiten
CBL Afbouw biedt tegelwerk en stucwerk op het hoogste niveau. Maar de kwaliteit van onze diensten ziet u niet alleen terug in de vierkante meters...
Voorbereiding, uitvoering én nazorg zijn bij CBL Afbouw alledrie even belangrijk. Daarom staat onze organisatie ‘binnen’ net zo goed als ‘buiten’. Met als gemene deler een eigentijdse, transparante en klantgedreven aanpak.

www.cbl-afbouw.nl


« Terug naar sponsoroverzicht