CBOX Containers

Adres: Ruijgoordweg 80
Postcode: 1047 HM Amsterdam
Telefoon: 020-2161200
E-mail: [email protected]

Contactpersoon: M. Ter Haak
E-mail: [email protected]
 

Over CBOX Containers:

CBOX Containers verhuurt en verkoopt een breed scala aan nieuwe en gebruikte containers over de hele wereld. De containers zijn onder andere geschikt voor opslag, transport en accommodatie.

Vrijwel elk type is uit voorraad leverbaar:

  • zee- en opslagcontainers
  • offshore DNV containers
  • koelcontainers
  • cabincontainers
  • milieucontainers

De geschiedenis van CBOX

CBOX Containers is opgericht door Michael ter Haak. Zijn carrière in de containerbusiness begon bij het familiebedrijf CCA (Container Company Amsterdam, opgericht in 1978). Alle ervaring die hij heeft opgedaan tijdens zijn carrière bij CCA gecombineerd met zijn passie voor innoverend ondernemerschap, deed hem besluiten dat het tijd was voor vernieuwing op de containermarkt.  

In 2011 werd daarom de eerste vestiging van CBOX Containers geopend in Hongkong, China. Het duurde niet lang voordat we ons uitbreidden naar Australië. In 2015 vestigden we ons in Amsterdam en later in Den Helder. Per 1 juli 2018 werd de vestiging in Antwerpen geopend. 

Naast het Amsterdamse hoofdkantoor hebben we eigen kantoren in Hongkong, Sydney en Shanghai. Tot onze klanten behoren onder andere rederijen, verladers, expediteurs, transporteurs, aannemers, bouwbedrijven, verhuisbedrijven, installateurs, gemeenten, defensie, hulporganisaties, handelaren, verhuurbedrijven en particulieren.

De toekomstvisie

We willen onze sterke groei doorzetten, waardoor onze positie in de containermarkt nog sterker wordt. Dit willen we bereiken door nog meer strategische vestigingen te openen: zowel in Europa als wereldwijd. Dat gaat lukken, als je ziet hoe snel de ontwikkeling de afgelopen jaren is gegaan. Wij zijn ervan overtuigd dat dat succes te danken is aan het feit dat we onze klanten overal mee kunnen helpen. Van inkoop tot verkoop en modificatie. Blije klanten – dat is waar het uiteindelijk om draait en waar we het voor doen.

www.cboxcontainers.nl


« Terug naar sponsoroverzicht