Clausen Projectontwikkeling BV

Adres: Lingerzijde 28
Postcode: 1135 AR Edam
Telefoon: 0299-742239

Contactpersoon: Martijn Clausen
E-mail: [email protected]

Over Clausen Projectontwikkeling BV:

Clausen Projectontwikkeling BV is actief in projectontwikkeling in de gebouwde omgeving met als kernwaarden praktisch, ondernemend en verbindend.
Projecten variërend van woningbouw ontwikkeling tot herontwikkeling van commercieel vastgoed en winkelvastgoed.

Projectontwikkeling

Projecten variërend van sloop nieuwbouw van bijvoorbeeld binnenstedelijke appartementen, tot het ontwikkelen van nieuwbouw woningen in diverse dorpen en steden in Noord-Holland behoren tot de scope van Clausen Projectontwikkeling BV. Door het slim vertalen van de behoefte van de gebruiker naar het eindproduct, worden onderscheidende projecten opgeleverd.

Projectmanagement

Ontzorgen van opdrachtgevers vanaf de initiatieffase tot en met de oplevering tijdens complexe bouwopgaven is een kernactiviteit. Het opzetten van de juiste projectorganisatie, bouwkostenmanagement en directievoering tijdens de uitvoeringsfase behoren ook tot de mogelijke werkzaamheden.

Herontwikkeling en revitalisatie

De levensduur van vastgoed is niet eindig door veranderende wensen van gebruikers. Door herontwikkeling of revitalisatie wordt ingespeeld op de wensen van eindgebruikers en wordt op een duurzame wijze waarde toegevoegd. Clausen Projectontwikkeling BV herontwikkeld voor eigen risico en ondersteund vastgoedeigenaren bij het totale traject van deze herontwikkelingsopgaven.

www.clausen.nl


« Terug naar sponsoroverzicht