De Graaf Afvalbeheer

Adres: Hertzstraat 10
Postcode: 1446 TG Purmerend
Telefoon: 0299-223 888
E-mail: [email protected]
Website: www.graafgroep.nl

Over De Graaf Afvalbeheer:

Het scheiden en verzamelen van afval zit in onze genen! In 1952 begon Jaap de Graaf al met het gescheiden ophalen van papier bij bedrijven in de regio Purmerend. Het zien van afval als grondstof was toen al zeer vooruitstrevend en deze innoverende instelling hebben wij nog steeds!

Zo zijn we vandaag de dag een professioneel landelijk afvalbedrijf gespecialiseerd in het adviseren over en gescheiden ophalen van alle afvalstromen die je kan bedenken. ZeroWaste noemen we dat, wij zien geen afval maar juist grondstof!

Hoe scheiden en verzamelen wij afval bij jou?
Elk bedrijf is anders dus kijken wij naar de mogelijkheden die bij jou passen. Wij geven je advies hoe je afval duurzaam kan scheiden, welke inzamelmiddelen je het beste kan gebruiken en wanneer je deze het beste kan laten legen of ophalen. Uiteraard wel altijd met oog voor het milieu door zorgvuldig geplande routes te rijden met onze milieuvriendelijke wagens. Wil je weten hoe jij het scheiden en verzamelen van afval optimaal kan inrichten? Wij helpen je hier graag bij!

Van afval naar product
Wil je écht het verschil maken? Ga circulair ondernemen! Laat niet alleen je afval gescheiden inzamelen maar maak de cirkel rond en koop de producten terug die van het afval gemaakt worden. Het is heel eenvoudig om mee te starten door de producten die je nu gebruikt te vervangen voor gerecyclede producten. Kleine stap met een groot effect!

Heb je vragen over afvalscheiding, het inkopen van gerecyclede producten of wil je aan de slag met circulair ondernemen? Laat het ons weten, wij geven je graag een passend advies!


« Terug naar sponsoroverzicht