Fresco Flowers

Adres: Postbus 1127
Postcode: 1430 BC Aalsmeer
Telefoon: 0297-368066
E-mail: i[email protected]

Contactpersoon: Kees Ouwersloot
E-mail: [email protected]

Over Fresco Flowers:

Fresco Flowers is opgericht in 2005 en is een bloemenverwerkingsbedrijf gevestigd op ‘s werelds bekendste en grootste bloemenveiling Royal FloraHolland Aalsmeer. Deze unieke locatie dient als een uitstekend platform voor de distributie en verkoop van bloemen richting Europa. Tevens geeft het direct toegang tot de laatste marktinformatie en trends in de internationale bloemenhandel.

Zodra de rozen uit Kenia met geconditioneerde vluchten aankomen in Nederland (Amsterdam) en België (Luik) worden de rozen ontvangen door onze vrachtagent en direct  naar onze locatie in Aalsmeer getransporteerd.

WE CHECK, PACK AND SUPPLY ROSES

  • Fresco Flowers heeft een ervaren en proactief team die de behoeften en belangen van de klant begrijpen. Zij zetten zich in voor een continue verbeteringsproces op het gebied van assortiment, kwaliteit en verkoop.
  • Fresco Flowers vereist tijdige levering van aanvoerinformatie in de operatie in overeenstemming met de vastgestelde kwaliteitsnorm rekening houdend met de kosten.
  • Fresco Flowers integreert alle bedrijfsprocessen met behulp van haar technologisch platform.
  • Fresco Flowers begrijpt de kwaliteitsnorm van de kopers en zijn kwekers. De kwaliteitscontrole wordt niet alleen gedaan bij het eindproduct, maar ook bij het productieproces, van zand tot klant.
  • Fresco Flowers onderzoekt en ontwikkelt nieuwe verpakkingsmogelijkheden. Met de filosofie: “willen is kunnen”.
  • Fresco Flowers controleert de financiën en administratie voor haar kwekers en zichzelf om ervoor te zorgen dat alle activiteiten optimaal worden uitgevoerd.

Met deze kernactiviteiten in combinatie met een goede samenwerking met de kwekers, logistiek en verkoop bouwt Fresco Flowers aan een lange termijn relatie met zijn ketenpartners.

www.frescoflowers.nl


« Terug naar sponsoroverzicht