Jan Reek Natuursteen

Adres: Neutronweg 9
Postcode: 1627 LG Hoorn
Telefoon: 0229-210 341
E-mail: [email protected]

Over Jan Reeker Natuursteen
Jan Reek natuursteen is u graag tot dienst in het meedenken en adviseren in uw wensen in natuursteen. Te denken aan vele mogelijke toepassing in marmer, keramiek, composiet, graniet, hardsteen etc. Van natuursteen open haard tot hardsteen aanrechtblad, van natuursteen buiten bestrating tot restauratiewerkzaamheden. Maar ook zijn wij u graag tot dienst bij het vinden van een passend monument voor het gedenken van uw dierbare.

Alle soorten natuursteen; marmer, keramiek, composiet, graniet, hardsteen etc. wordt in onze eigen fabriek volledig verwerkt van groot brok steen, afkomstig uit vele landen over de wereld, tot aan het natuursteen eindproduct. Dit betekent onder andere zagen, CNC frezen, zoeten en polijsten. Een bewerkelijk proces, welke wij volledig zelf in de hand hebben en daar waar nodig kunnen bijsturen.

We werken met enthousiast team van vaste krachten; een club mensen met hart voor hun vak en een groot inzicht in de mogelijkheden, die het product te bieden heeft. Op basis van onze productkennis en 120 jarige ervaring denken we graag met u mee in het maken van een realistisch plan. Wij werken met veel toewijding en oog voor detail.

Wij, bij Jan Reek natuursteen, zien de veranderingen door de jaren heen dat de machines steeds meer invulling hebben gekregen in het productieproces maar zijn zeer sterk van mening dat zonder de kennis en kunde van de ‘oude’ ambacht en de toepassing hiervan er geen kwalitatief hoogwaardig eindproduct ontstaat. Het machinaal en handmatig bewerken van het natuursteen gaat bij Jan Reek natuursteen hand in hand, waardoor we met zijn allen werken aan een prachtig eindproduct.

www.janreek.nl


« Terug naar sponsoroverzicht