Knapzak Benelux

Adres: Kraaivenstraat 36 09
Plaats: 5048 AB Tilburg
Telefoon: 013-5431110
e-mail: [email protected]

Contactpersoon: Bas Stoffels
e-mail: [email protected]

Over Knapzak Benelux:

Wij helpen u graag met een afvalsysteem dat bij u past. Knapzak is niet alleen de naam van ons bedrijf, maar ook die van het meest effectieve inzamelsysteem: het Knapzaksysteem. Met de Knapzak die u in de Knaphouder hangt, zamelt u folie, EPS, PE flacons, petflessen, plantenpotten of spanbandjes in. De formaten van Knaphouders en Knapzakken variëren van 60 liter tot 2500 liter.

Voor afvalscheidingsbakken met bijbehorende vuilniszakken en voor container-, pallet- en biozakken kunt u ook bij ons terecht. Onze uitblinker in bakken is de PETman, een opvallend vrolijke bak in de vorm van een 1,80 meter hoge reuze petfles. Hiermee zamelt u petflesjes in. In deze serie hebben we ook een CANman voor het inzamelen van blikjes, een CUPman voor koffie- en theebekers en een TRASHman voor restafval. 

Op Knapzak kunt u vertrouwen. Als team staan wij namelijk voor u klaar. Met zijn allen werken wij eraan om een product van hoge kwaliteit bij u te bezorgen. Dat start bij het produceren en inkopen van goede producten en stopt niet bij u aan de deur. Ook na uw aankoop helpen wij u graag.

www.knapzak.nl


« Terug naar sponsoroverzicht