Kwabo Techniek BV

Adres: Julianaweg 210A
Postcode: 1131 DL Volendam
Telefoon: 0299-361001
E-mail: [email protected]

Contactpersoon: Jack
E-mail: [email protected]

Over Kwabo Techniek BV
Kwabo Techniek B.V. is sinds 1991 een begrip in de bouwwereld. Als fabrikant van afdekmaterialen heeft Kwabo een compleet en veelzijdig productportfolio opgebouwd.  Zonder moeite dekt u  met de diverse  geboden materialen de vloer  of andere oppervlakken af. Bij de productie staat innovatie voorop, om zo in elke behoefte en extra gemak te kunnen voldoen. Kwabo biedt u kwaliteit op maat.

In onze groothandel te Volendam vindt u een compleet assortiment voor de afbouw. Een goed advies, sterke voorraad en A-merken zijn vanzelfsprekend, waardoor u als professional goed en snel te werk kunt gaan. U kunt in onze groothandel terecht voor een uitgebreid assortiment producten voor o.a. stukadoors, schilders en tegelzetters. Wij zijn zes dagen per week geopend en hanteren ruime openingstijden.

Kwabo is d√© specialist op het gebied van gipsen sierlijsten en ornamenten. De beste kwaliteit gips, eigen ontwerpen en met de hand vervaardigde lijsten zorgen voor extra finesse bij de aankleding van bijvoorbeeld uw woning of bedrijfspand. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Kwabo.

www.kwabo.nl


« Terug naar sponsoroverzicht