Kwakman Groep

Adres: Hyacinthenstraat 38
Postcode: 1131 HW Volendam
Telefoon: 0299-374268
E-mail: [email protected]

Contactpersoon: Jaap Buijs Jr.
E-mail: [email protected]

Integrale oplossingen voor afbouw en interieur
Kwakman is een collectief van complementaire bedrijven, met ieder een eigen specialisme in afbouw; schilderwerk, tegelwerk, interieurbouw, tribunebouw en de montage en afwerking van wanden, vloeren en plafonds. Tevens beschikt Kwakman over een team van ontwerpers en stylisten die vorm geven aan uw interieur; van design tot turnkey projectinrichting. Stuk voor stuk specialisten, met een gedeelde visie en gezamenlijke doelen. 

Ooit traditioneel begonnen, met vakmanschap als primair gereedschap. Nu voorop in innovatie, waardoor mogelijkheden ontstaan die vroeger ondenkbaar werden geacht. Kwakman verlegt het accent naar de werkvoorbereiding, implementeert nieuwe technieken en materialen in de bouwstroom en combineert systeemdenken met intelligente tools.

Kwakman blijft vooruit lopen en grenzen doorbreken. Onze drijfveer hiervoor is de absolute wil om onderscheidend te zijn. Om waarde toe te voegen aan onze klanten, aan de projecten en aan de markt. De ambitie om te blijven verrassen met oplossingen waarvan onze opdrachtgevers niet wisten dat ze er behoefte aan hadden. Let’s shake things up!

www.kwakmangroep.nl


« Terug naar sponsoroverzicht