Marktlink Fusies & Overnames

Adres: De Boelelaan 28
Postcode: 1083 HJ Amsterdam
Telefoon: 020 470 9374
e-mail: [email protected]
website: www.marktlink.com/nl/

Contactpersoon: Bart Steenmeijer en Tobie van der Leeden
e-mail: [email protected] en [email protected] 

 

Over Marktlink:

Marktlink Fusies & Overnames is in de laatste twintig jaar uitgegroeid tot de marktleider in advisering rondom bedrijfsovernames voor het MKB in Nederland. Marktlink werkt landelijk vanuit vijf kantoren: Amsterdam, Deventer, Drachten, Gouda en ‘s-Hertogenbosch. Internationaal breidt de organisatie zich uit naar Antwerpen en Düsseldorf. Marktlink is in 1996 opgericht en begeleidt jaarlijks meer dan 80 deals in diverse sectoren, waarvan 33% internationaal. Marktlink verwelkomde in 2019 25 nieuwe medewerkers en is daarmee de snelst groeiende M&A-boutique van de Benelux.

Marktlink begeleidt bij koop of verkoop van een bedrijf

Als specialist begeleidt Marktlink op onafhankelijke en discrete wijze fusies en overnames binnen het MKB+. Marktlink Fusies & Overnames opereert zowel voor kopers als verkopers in de markt, gedurende het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris. Voor ieder onderdeel van het transactieproces heeft Marktlink in-house specialisten, inclusief gespecialiseerde M&A-juristen. Daarnaast treedt de organisatie op als onafhankelijk adviseur voor waardebepalingen, financieringen en bij conflictbemiddeling.

Getting deals done

In tegenstelling tot veel andere M&A-boutiques is Marktlink opgericht door een groep ondernemers. Dat ondernemende karakter staat in het DNA van Marktlink geschreven. Op basis van een energieke, proactieve houding rondt Marktlink 95% van haar opdrachten succesvol af. Onder het motto ‘getting deals done’ zoekt Marktlink iedere dag naar de juiste oplossing voor haar opdrachtgevers.

Contact

Denkt u na over bedrijfsoverdracht of over het aankopen van een onderneming? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Bart Steenmeijer (06-30394558) of Tobie van der Leeden (06-12164874) voor meer informatie.


« Terug naar sponsoroverzicht