Moswens

Adres: Florapark 14
Postcode: 5721 VN Asten
Telefoon: 0493-380839
E-mail: [email protected]

Contactpersoon: Rens Fritsen

Over Moswens:
Een moswand of mosschilderij vormt een prachtige, onderhoudsvrije en natuurlijke blikvanger. Wij zijn trotse ‘groene’ sponsor van FC Volendam. Moswens is hip, persoonlijk en innovatief. Hip omdat we met een creatief team werken en ieder project een unieke stempel willen geven. Persoonlijk door korte lijnen, een vast aanspreekpunt en ons klantgericht denken. We zijn innovatief op het gebied van productontwikkeling. Moswens staat bekend om haar creativiteit en moderne insteek zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen.

Moswanden van Moswens 100% natuurlijk en 0% onderhoud!
Mos is een echte eyecatcher geschikt voor toepassingen in elk interieur en bovendien geluiddempend, vochtregulerend en brandvertragend. De moswanden van Moswens hebben geen daglicht nodig. Wij plaatsen daarom ook moswanden op donkere plekken waar planten niet mogelijk zijn. Haal groen in huis of in uw kantoor met Moswens! Kiest u voor eenvoud, realistisch of past een abstracte vormgeving beter in het interieur? Daag Moswens uit en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Onze moswanden en mosschilderijen zijn uniek en worden helemaal op maat en naar wens voor u gemaakt. Neem een kijkje op www.moswens.nl u zult verstelt staan van de mogelijkheden.

 


« Terug naar sponsoroverzicht