NBC/Van Roemburg & Partners

Adres: Julianaweg 190A
Postcode: 1131 DL Volendam
Telefoon: 0299-657060
E-mail: [email protected]

Contactpersoon: Marco Koning
E-mail: [email protected]

Over NBC/Van Roemburg & Partners
NBC Van Roemburg & Partners biedt een compleet pakket financiële dienstverlening voor het mkb. In het overzicht vindt u een beknopte beschrijving van de mogelijkheden.

Accountancy verbetert uw interne financiële controle. Periodieke rapportages, jaarrekeningen en de certificering ervan ondersteunen een transparant beleid en leggen aan derden hiervan verantwoording af.

Vanzelfsprekend kijken wij daarbij naar alle bedrijfsonderdelen. Hoe staat het met de doelmatigheid van uw administratie? Sluit de inrichting ervan nog wel aan bij nieuwe ontwikkelingen? Is support gewenst bij het samenstellen, beoordelen en controleren van uw jaarrekening en bijbehorende financiële verantwoording?

Ook verzorgen wij voor u rentabiliteitsonderzoeken, zetten budgetterings- en kostprijssystemen op en assisteren bij financieringsvraagstukken. Daarnaast begeleiden onze accountants u bij het opzetten of verbeteren van uw financiële bedrijfssystemen en de interne controle hierop. Met onze bedrijfseconomische adviezen overziet u in een oogopslag de vermogenspositie en fiscale positie van uw onderneming.

www.nbcvanroemburg.nl


« Terug naar sponsoroverzicht