Number 1 Voetbalreizen

Adres: Julianaweg 141 JJ
Postcode: 1131 DH Volendam
Telefoon: 0299-700 213
E-mail: [email protected]
Website: www.number1-voetbalreizen.nl

Contactpersoon: Mike Tol
E-mail: [email protected]

Contactpersoon: Jan Tol
E-mail: [email protected]

Over Number1 Voetbalreizen
Wij, Jan Tol en Mike Tol, hebben dit bedrijf als echte voetballiefhebbers met een grote passie voor reizen opgericht. Number 1 Voetbalreizen bestaat vandaag de dag uit 8 personen en samen zorgen wij ervoor dat uw reis op en top geregeld wordt. De afgelopen 10 jaar hebben wij tientallen voetbalreizen gemaakt naar verschillende (grote) competities als de Premier League, Bundesliga, Primera División en Serie A. Bij het boeken van deze reizen, troffen wij vaak aantrekkelijke ‘vanaf’ prijzen aan, maar stuitten we vrijwel altijd op ongewenste toeslagen; bijvoorbeeld een toeslag wanneer je vanaf Amsterdam wilt vliegen of in een hotel in het centrum wilt overnachten. Wij hebben Number 1 Voetbalreizen opgericht vanuit de overtuiging dat het boeken van Voetbalreizen duidelijker, beter én goedkoper kan.

Snel en eenvoudig een complete voetbalreis
Op onze duidelijke en overzichtelijke website kunt u snel en eenvoudig een complete Voetbalreis boeken tegen de genoemde prijzen. Wij zorgen vervolgens voor de best mogelijke wedstrijdkaarten in de door u gekozen categorie en verzekeren u daarnaast van een goed hotel in het centrum van de speelstad, inclusief ontbijt, zodat u met een goed gevulde maag aan uw dag begint. Doordat wij door de jaren heen een groot internationaal en betrouwbaar netwerk in de voetbalwereld en hotelbranche hebben opgebouwd, vindt u bij ons altijd vaste lage prijzen. Met onze jarenlange (reis)ervaring kunnen wij u bovendien van de beste tips voorzien.

Wij bieden onze Voetbalreizen zowel inclusief als exclusief vliegtickets aan. Bij een reis inclusief vliegticket zijn onze prijzen berekend aan de hand van de goedkoopst mogelijke vertrekluchthaven in Nederland of België. Indien u bijvoorbeeld liever vanaf Brussel naar een stad als Barcelona vliegt, kan dit in de praktijk vaak tot wel 50% goedkoper ten opzichte van een vlucht vanaf Amsterdam.

Wij van Number 1 Voetbalreizen zijn er alles aan gelegen om u een onvergetelijke voetbalreis te bezorgen!


« Terug naar sponsoroverzicht