OrchiDiva

Adres: Legmeerdijk 216
Postcode: 1187 NK Amstelveen
Telefoon: 06-21895830
e-mail: [email protected]

Contactpersoon: Fred Besuijen
e-mail: [email protected]

Over OrchiDiva:

INSPIREERT & ONDERSTEUNT

Wij nodigen je uit voor een ontmoeting met een bijzondere Orchidee: OrchiDiva® Cymbidium. OrchiDiva® is een nieuwe naam van een eigentijds assortiment potcymbidiums, dat op de markt wordt gebracht. Met dit concept willen wij u maximaal ondersteunen bij het verkopen van de OrchiDiva®.

INSPIREERT

Om de schoonheid van ons product beter zichtbaar te maken hebben we de OrchiDiva® een geheel eigentijdse look aangemeten, die wordt ondersteund door inspirerende sfeerfotografie. Deze komt terug in een  inspiratieboekje voor de consument en op de consumentgerichte vaste en mobiele websites.

VERLEIDT

Wij bieden naast een klant specifieke service, ook een verpakking per seizoen. OrchiDiva® speelt – net als de kleding- en de interieurbranche – in op de seizoenen om de consument te verleiden om een nieuw product aan te schaffen.

VERRAST

Door te streven naar de beste kwaliteit hopen wij onze klanten langer te laten genieten van hun OrchiDiva®. Waardering voor een OrchiDiva® is dan ook het grootste compliment wat wij kunnen krijgen.

www.orchidiva.nl


« Terug naar sponsoroverzicht