OSONYQ Sports Drink

Adres: Verrijn Stuartlaan 30
Postcode: 2288 EL Rijswijk (ZH)
Telefoon: 085 060 70 70
E-mail: info@osonyq.com

Contactpersoon: Marcel Kraaibeek
E-mail: m.kraaibeek@osonyq.com

Over OOSONYQ Sports Drink:

Gezondheid eerst
Als een op-succes-georiënteerde-organisatie zijn wij van mening dat u, om op het toppen van uw kunnen te presteren, alleen voor de hoogste norm op het gebied van sportvoeding moet gaan. Het één kan in de sport namelijk niet zonder het ander, vooral niet als je over de langste adem wilt beschikken. Daarom heeft OSONYQ Sports Drink een duidelijk doel toen de ontwikkeling van het product begon: de eerste 100% natuurlijke, isotone sportdrank ontwikkelen die de wereld van sportdranken op zijn kop zou zetten.

O’sonyq is tenminste tot einde seizoen 2021-2022 ‘Official Sports Drink Partner’ van FC Volendam. Het bedrijf kent momenteel al samenwerkingen met de KNZB, de Italiaanse topclub Juventus, eredivisieclub Vitesse en basketbalclub Apollo Amsterdam en vond in FC Volendam een club die prima past in de strategie en filosofie om in de regio gezamenlijk op te trekken voor meer bekendheid.

De nieuwe Official Sports Drink Partner van FC Volendam heeft een natuurlijke isotone sportdrank in de markt gezet met een laag suikergehalte en richt zich dan ook op de gezonde kantine; iets wat goed past bij FC Volendam en haar jeugdopleiding. Het partnership tussen beide partijen wordt ingezet om bij onder andere amateurclubs in de regio bewustwording te creëren van het hoge gehalte suikers in huidige sportdranken, en de gezonde oplossing van OSONYQ Sports Drink.

Deze samenwerking bij "Het Andere Oranje" valt enorm goed samen met de landelijke introductie van OSONYQ Sports Drink in Nederland. Vanaf medio maart 2019 zijn de producten exclusief verkrijgbaar bij alle Sligro-vestigingen in Nederland en dus volop beschikbaar!

Voor meer informatie: www.osonyq.com


« Terug naar sponsoroverzicht