Q4 Profiles

Adres: Maarse & Kroon Hof 7
Postcode: 1431 PB Aalsmeer
Telefoon: 0297 361 4840
E-mail: [email protected]
Website: www.q4profiles.nl

Contactpersoon: Roy Ramdjanamsingh
E-mail: [email protected]

Waar Q4 Profiles voor staat:

Zelfkennis en inzicht in de ander vormen de basis voor onderling begrip en verdraagzaamheid. Dat is wat ons dagelijks drijft. Jij bent onze ideale professional als je je hierin herkent. Met een langdurige samenwerking bundelen we onze krachten om mensen te laten groeien vanuit een positieve benadering.

Q4 Profiles onderzoekt, analyseert en deelt kennis over communicatie en menselijk gedrag. Onze gevalideerde vragenlijsten en laagdrempelige, praktisch toepasbare Profielen Bereiken en Raken de mens. BeRaken noemen wij dat. In hechte samenwerking met onze Certified Partners creëren wij zelfinzicht én inzicht in de ander. Daarmee willen wij positief bijdragen aan het leven van mensen.

Waar Q4 Profiles voor gaat:

Q4 Profiles wil van zelfkennis jouw eigendom maken. Dat is het fundament voor meer onderling begrip en verdraagzaamheid. Samen met jou ontrafelen en omarmen wij de eigenheid van mensen. Wij ondersteunen je daarbij met toegankelijke trainingen en praktische hulpmiddelen.

100% NL:

Q4 Profiles is een honderd procent Nederlands bedrijf. Onze eigen Profielen brengen verschillende lagen van communicatie en gedrag in kaart. Als je dit vertaalt naar de praktijk geeft dat inzicht in sterkten, valkuilen en ontwikkelpunten. Met zelfinzicht en inzicht in de ander begrijpen mensen elkaar beter.

Gevalideerd voor de Nederlandse taal en cultuur:

Vertaalde teksten komen een eind, maar raken vaak net niet. Juist dat is heel belangrijk in ons vak. Om de juiste snaar te raken hebben wij onze profielen gevalideerd voor de Nederlandse taal en cultuur.

Beraken:

Het gaat niet om wát je zegt, maar vooral om hóe je het zegt. Nuance en toon zijn heel belangrijk voor mensen. Wij Bereiken mensen en Raken ze met de juiste woorden op de goede toon. Dat noemen wij BeRaken.


« Terug naar sponsoroverzicht