RB2

Adres: Wilhelminalaan 1C
Postcode: 1441 EK Purmerend
Telefoon: 0299-200800
E-mail: [email protected]

Contactpersoon: Dennis van Marle
E-mail: [email protected]

Over RB2:

tof en technisch

Hard werken en hard lachen, dát is Technisch Digitaal Productiebureau rb2. Volle kracht knallen is bij ons de bedrijfsmentaliteit. Niet alleen in kwantiteit, maar vooral ook in kwaliteit. Elk technisch vraagstuk is voor ons een uitdaging. Wij zijn pas tevreden als onze klanten non-stop een dikke grijns op hun gezicht hebben.

Wij - Rutger Bakker, Richard Birksteiner en Dennis van Marle - zijn de mannen achter rb2. Stilzitten staat niet in ons woordenboek. Aan de lopende band mooie technische oplossingen bedenken en ontwikkelen, dát is wat wij graag doen!

Met zo’n 90 technische helden in wordt er elke dag vol gas gegeven. En niet alleen in Nederland, maar ook in China en Singapore want rb2 goes worldwide.

Agile development is voor ons the way to go. Daarbij maken we gebruik van tools als Jira, Confluence en Github.

Beloftes en afspraken nakomen is heel belangrijk bij ons. We gaan het liefst voor lange termijn samenwerkingen, waarbij we elkaar steeds beter leren kennen en elkaar daardoor steeds beter kunnen helpen.

Bij hard werken hoort ook stoom afblazen, minstens zo belangrijk voor een gezonde werksfeer. Dus daar maken we tijd voor! Elke vrijdagmiddag drinken we een biertje (of meer) in ons eigen café De Groene Draeck. Daarnaast gaan we één keer per jaar met het hele team een lang weekend wintersporten.

Het hoofdkantoor van rb2 is vers van de pers. Vorig jaar openden we onze deuren in een voormalige school in het centrum van Purmerend. Geheel naar de wensen van alle rb2’ers, want ieders stem telt mee in ons bedrijf. Denk houten vloeren, industriële hanglampen, hooverboards en snoeppotten en je hebt een aardig beeld van ons kantoor!

www.rb2.nl


« Terug naar sponsoroverzicht