Renes BV

Adres: Kinderdijkstraat 35-37
Postcode: 3076 JH Rotterdam
Telefoon: 010-4192822
E-mail: [email protected]

Contactpersoon: Eric Renes
E-mail: [email protected]

Over Renes BV:

De kunst van recycling

Aanvankelijk handelde Renes in kartonnen dozen, maar al snel werd daar de inzameling van papier en karton aan toegevoegd.

Renes BV is een authentiek Rotterdams familiebedrijf, opgericht door vader Freek in 1953. Piet Renes, Erik Renes en Willem Renes hebben ervoor gezorgd dat Renes is uitgegroeid tot een modern, innovatief recyclingbedrijf. Piet Renes is in 2009 vervroegd uitgetreden, hierbij is de leiding nu in handen van Willem Renes en Erik Renes. Renes werd zelfs genomineerd voor de Rotterdamse Ondernemersprijs. Onze specialiteit is het inzamelen en verwerken van papier, karton, kunststof en AGF. Maar afval is zoveel meer dan dat! Daarom leggen wij ons inmiddels ook toe op archiefvernietiging, data cleaning en archiefopslag. Ons terrein is misschien flink verbreed in de afgelopen decennia, maar onze kwaliteit, service en betrouwbaarheid zijn onveranderd gebleven. Net als ons Rotterdamse karakter: nuchter, met opgestroopte mouwen en de juiste mentaliteit om u alle afvalzorg uit handen te nemen. Met innovatieve en efficiënte oplossingen, toegesneden op de specifieke situatie van de klant.

U verzamelt en Renes doet de Rest

Uw afval is onze missie! Van papier, karton en kunststof, tot bedrijfsafval en digitale archieven; Renes heeft de kennis, ervaring en materieel om er wat moois van te maken. Met Renes kiest u voor een totaalpakket, waarbij u zeker weet dat alles zo milieuvriendelijk mogelijk gerecycled wordt en u flink op uw afvalverwerkingskosten bezuinigd. Onze baanbrekende methodes zijn duurzaam, efficiënt en besparend voor uw budget én ons leefklimaat. Bovendien geven wij u de garantie dat alles deskundig, volgens de wettelijke normen, wordt verwerkt. Wij zijn ISO-gecertificeerd en werken volgens de hoogste, wettelijke kwaliteitsstandaard.

www.renes.nl


« Terug naar sponsoroverzicht