Renewi Tol Milieu

Adres: Contact 1-3
Postcode: 1446 WB Purmerend
Telefoon: 0299 - 646602

Contactpersoon: Michael van Hulst
E-mail: info@tolmilieu.nl

Over Renewi Tol Milieu:

Renewi Tol Milieu wil zijn relaties het grootst mogelijke gemak laten ervaren op het gebied van afvalinzameling en -recycling. In welke branche u ook actief bent en welke afvalstromen bij u vrij komen: U bent bij ons aan het juiste adres! Het verzorgingsgebied, met sterke regionale basis in Purmerend, strekt zich uit over heel Nederland.

We richten ons op het verkrijgen van waarde uit afval
Wij streven ernaar het meest toonaangevende waste-to-productbedrijf te zijn door bij te dragen aan een duurzame samenleving voor onze belangrijkste stakeholders: klanten, medewerkers, lokale gemeenschappen en onze aandeelhouders. 

Wat bedoelen we met waste-to-product? Bij Renewi richten we ons exclusief op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het verbranden of storten van afval. Van de 15 miljoen ton afval die we jaarlijks verwerken, wordt 90% gerecycled of gebruikt voor energieherwinning. Daarop willen we verder bouwen.

Wij geloven dat onze unieke aanpak van waste-to-product aansluit bij sociale en regelgevende ontwikkelingen. De aanpak biedt tevens de meest kapitaal-efficiënte oplossing voor een effectief recycling- en afvalbeheer.

www.tolmilieu.nl


« Terug naar sponsoroverzicht