Restaurant Pieterman

Adres: Pieterman 8
Postcode: 1131 PW Volendam
Telefoon: 0299-323392
E-mail: info@horecamarinapark.nl  

Contactpersoon: Bart Verzijde
E-mail: hemv@ziggo.nl

Over Restaurant Pieterman:

Grand Café-Restaurant Pieterman is een klasse apart. Vanuit ons comfortabel ingerichte restaurant en terras, geschikt voor ongeveer 200 gasten, kijkt u uit op de jachthaven van het Marinapark. Komt u met de boot? Dan is er, voor de deur, zelfs een eigen aanlegsteiger beschikbaar.

- Eindeloos genieten
Momenteel voeren wij onze winterkaart van ‘Eindeloos genieten’ Onbeperkt eten van heerlijke gere...chten voor het bedrag van € 25,25 per persoon!

Tussen 17.00 uur en 21.00 uur kunt u een onbeperkte keuze maken uit 30 koude en warme gerechtjes. Voor een prettige en smakelijke opbouw van uw diner adviseren wij om bij de voorgerechten te beginnen en na ongeveer drie rondes met de hoofdgerechten verder te gaan.

Na uw diner kunt u lekker nagenieten van heerlijke desserts, diverse soorten koffie of gewoon lekker nog een borreltje nemen. Onbeperkt eten is een avondje uit, waarbij u zich lekker laat verwennen zonder beperkingen.

- A la carte
Naast onze ‘All you can eat’-concept hebben wij een heerlijke a la carte kaart.

- Visspecialiteiten
Zoals in Volendam verwacht mag worden – kunt u bij ons uitstekend terecht voor onze visspecialiteiten. Maar ook onze vlees- en vegetarische gerechten zijn een aanrader.

Goede lunch, koffie & zelfgebakken appeltaart
Tevens zijn wij hét adres voor een lekker kopje koffie of een overheerlijke lunch.
Vergeet ook zeker niet onze zelfgebakken appeltaart te proeven.

Ook voor vergaderingen en overige zakelijke events bent u bij Restaurant Pieterman aan het juiste adres. In 't Fokkie, onze ruimte die apart af te sluiten is middels geluidsdichte schuifwanden, kunt u tot en met 80 personen discreet vergaderen. Hierbij zijn diverse opstellingen mogelijk! Wilt u bij het vergaderen een lunch? Dan is de ruimte gratis!

Zijn er binnen uw groep speciale eetwensen? Wij houden er gewoon rekening mee.
Onze etablissementen zijn rolstoeltoegankelijk.

Grand Café Restaurant Pieterman: smakelijk én betaalbaar eten in een bijzondere ambiance.

www.horecamarinapark.nl


« Terug naar sponsoroverzicht