Restaurant Pieterman

Adres: Pieterman 8
Postcode: 1131 PW Volendam
Telefoon: 0299-323392
E-mail: [email protected]  

Contactpersoon: Bart Verzijde
E-mail: [email protected]

Website: www.restaurantpieterman.nl

Over Restaurant Pieterman:

Een belevenis om nooit meer te vergeten.

Bart en Sander weten als geen ander hoe belangrijk het is om jezelf van tijd tot tijd eens volledig voorop te stellen. Iedereen heeft een druk leven vol verplichtingen hetzij op het gebied van werk, familie, persoonlijke verzorging en het onderhouden van sociale relaties. Er blijft soms nog maar weinig tijd over om echt even helemaal te ontsnappen aan de dagelijkse gang van zaken en echt tijd voor jezelf of voor elkaar te hebben.

Bart en Sander weten als twee jonge, hard werkende vaders van twee kinderen precies hoe dat voelt.Daarom vinden ze het erg belangrijk dat wat zij bij Restaurant Pieterman doen voor jou betekenis heeft. Met een berg aan kennis, ervaring en passie nemen ze je mee in een ervaring waar je echt krijgt wat je verdient. Bart en Sander zien maar al te vaak in de horeca dat er hoge prijzen gerekend worden voor een ervaring waarbij de gast niet centraal staat. Er word te vaak gefocusseerd op massa en dat vinden zij erg zonde.

Met Bart zijn achtergrond en ervaring in de bedrijfseconomie en Sander zijn jarenlange opgedane ervaring in professionele keuken over de hele wereld zetten zij zich onvermoeibaar in voor de ultieme gasten ervaring. Jij staat wanneer je te gast bent bij Restaurant Pieterman helemaal centraal. En dat nog voor een behapbare prijs ook!

“Gisteren wederom erg genoten van het heerlijke eten en de vriendelijke bediening. Bij binnenkomst hartelijk begroet en begeleidt naar tafel. We hadden de keuze uit een mooie a la carte kaart of de Volendammer Tapas. We hebben gekozen voor de tapas, welke een onbeperkte proeverij voor een vaste prijs is. Absoluut voor herhaling vatbaar! Met vriendelijke groet, Sabrina Wilms”

 


« Terug naar sponsoroverzicht