S5 Merwaardige Specialisten

Adres: Keesomstraat 8E
Postcode: 1821 BS Alkmaar
Telefoon: 088-0122900
E-mail: info@s5.nl

Contactpersoon: Tai-Chow Andrae
E-mail: tai-chow@s5.nl

Over S5 Merkwaardige Specialisten:

Specialist in maatwerk

S5 ontwikkelt en bouwt innovatieve online oplossingen: websites, portals, dashboards en andere webapplicaties. Onderscheidende oplossingen die antwoord bieden op uw vraag én toekomstbestendig zijn. We zien graag dat u tevreden bent, maar dat ook blijft. Daarom maken wij geen standaard oplossingen; het is altijd maatwerk. Gemaakt door ervaren specialisten. S5 bedient klanten uit de profit en non-profit.

Voorsprong op uw concurrenten
Naast het ontwerpen en maken van nieuwe webapplicaties, analyseren en optimaliseren wij bestaande applicaties. Als er ruimte voor verbetering is, dan denken wij met u mee op het gebied van strategie en online marketing. Wij helpen u graag uw voorsprong op uw concurrenten te vergroten.

Gezonde groei
Sinds de oprichting is S5 alleen maar gegroeid. Zelfs in perioden waar de economie wel een zetje kon gebruiken. Zo behoorde S5 bij de snelst groeiende en innovatieve bedrijven in 2013. Daar mogen we best trots op zijn!

Contact
Wilt u weten welke online oplossing voor u het beste werkt en het meeste uit uw doelgroep haalt? Neem dan contact met ons op:

www.s5.nl


« Terug naar sponsoroverzicht