Scotch Whisky Investments

Adres: Industriekade 18A
Postcode: 2172 HV Sassenheim
Telefoonnummer: 
e-mailadres: [email protected]

Contactpersoon: Jan-Willem Lokerman
e-mailadres: [email protected]

Over Scotch Whisky Investments:

Scotch Whisky Investments is ontstaan uit pure passie voor Schotse single malt whisky. Toen oprichter Michel Kappen in 2002 besloot zijn baan bij de Rabobank op te zeggen en zich te richten op de wereld van de door hem zo geliefde Schotse single malt whisky, wist hij toen nog niet dat hij op het spoor zou komen van een nieuwe beleggingsmogelijkheid. Hij begon zijn nieuwe carrière namelijk als de Whisky Talker en hield overal in Nederland lezingen en proeverijen en verkocht daar flessen Schotse single malt.

Ongekend historisch rendement

In zijn periode als Whisky Talker deed Michel Kappen tevens uitgebreid onderzoek naar de prijsontwikkeling van 620 verschillende whisky’s die tussen 1936 en 2007 zijn gebotteld en op de markt te koop werden aangeboden. Uit dit onderzoek bleek dat in de onderzochte periode Schotse single malt whisky jaarlijks 6,6% gemiddeld in waarde toenam. Met deze kennis lanceerde hij eind 2007 zijn eerste beleggingsproducten.

Handelen in flessen (en vaten) single malt whisky

Wij zijn een handelshuis in een financieel jasje met, naast kantoren in Sassenheim en Montenegro, ook een eigen locatie in Schotland. Wij handelen uitsluitend in flessen en vaten zeldzame Schotse single malt whisky. Daarnaast verzorgen onze mensen het volledige proces van grondstof tot eindproduct, van inrichten van de portefeuille, het beheer van de portefeuille en de uiteindelijke verkoop.

www.scotchwhiskyinvestments.com


« Terug naar sponsoroverzicht