Smurfit Kappa Recycling

Adres: Kanaaldijk Noord 25A
Postcode: 5613 DH Eindhoven
Telefoon: 040-2433830
E-mail: [email protected]

Contactpersoon: Ard de Haas
E-mail: [email protected]

Over Smurfit Kappa:

Smurfit Kappa Group is een Ierse multinational die verpakkingen maakt. Het bedrijf is ontstaan uit een fusie van Jefferson Smurfit en Kappa Packaging. De multinational is in 32 landen in Europa en Latijns-Amerika actief en heeft het hoofdkantoor in Dublin.

​In één keer goed

Om de zorgen van onze klanten weg te nemen bij het ontwikkelen van verpakkingen, moet elk radartje kloppen. Wij zijn namelijk een essentiële schakel in de keten voor onze klanten. We zijn trots op ons niveau van kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en administratieve organisatie in de retail supply chain.

Smurfit Kappa biedt een groot aantal innovatieve oplossingen op het gebied van: productoptimalisatie (Innotools als Pack Expert en Paper to Box), voorraadbeheer bij klanten (VMI), e-commerce (webshop) en duurzaamheid (FSC®).

Bovendien bieden wij een uniek breed productengamma, afgestemd op de supply chain van onze klanten. Van Point-of-Sale (POS) tot consumer packaging en displays. Van retail tot fanfold, industriële Heavy Duty en XXL verpakkingen. Golfkarton en massief karton. Niet alleen flexo, maar ook offset bedrukt. Kortom, onze operationele slagkracht is ongekend.

Bouwen aan het succes van onze klant
De kern van onze missie is om klanten te helpen succesvoller te worden in hun markt. En dat gaat niet vanzelf. Want veel van onze klanten opereren in een behoorlijk concurrerende markt. Het succes van onze klant is ons succes. Wij willen klanten met dat succes helpen. Enerzijds met de combinatie van onze kennis en innovaties, anderzijds met onze operationele slagkracht. Dat kunnen we als individuele bedrijven. Nog veel beter kunnen we dat samen. Als groep van gespecialiseerde bedrijven werken wij samen om de beste oplossing voor de klant te ontwikkelen. Als 1-Smurfit Kappa bouwen aan het succes van onze klanten.

http://resources.smurfitkappa.com/vHome/nl


« Terug naar sponsoroverzicht