SolarAccess Sustainable Energy B.V.

Adres: Laan van Westenenk 733A
Postcode: 7334 DL Apeldoorn
Telefoon: 055-7440020
E-mail: [email protected]

Contactpersoon: Daniël van Schoor
E-mail: [email protected]

Over SolarAccess:

SolarAccess heeft een ervaren team van deskundige vakmensen om kwalitatief hoogwaardige zonne-energie installaties te realiseren en is meer dan 12 jaar actief in de zonne-energie. Ons team is gedreven in het leveren van een bijdrage aan onze missie en de verduurzaming van onze planeet. Onze knowhow komt tot uitdrukking in het ontwerp, de keuze van kwaliteitsmaterialen en de bouwrealisatie. Onze kwaliteitscriteria leiden tot een optimaal rendement van Uw zonne-energie installatie waarbij toekomstige onderhoudskosten tot een minimum beperkt blijven. Kernbegrippen voor ons zijn: kennis, kwaliteit, ervaring, oplossingsgericht en innovatief. Onze partners (klanten, investeerders, financiers, leveranciers en onafhankelijke technische consultants) kiezen hierdoor om steeds opnieuw samen te werken met SolarAccess.

Wat heeft SolarAccess gerealiseerd:

  • Circa 800.000 zonnepanelen 200MWp geïnstalleerd (= 2.200.000 m2= 250 voetbalvelden= 50.000 huishoudens van groene elektriciteit voorzien)
  • Circa 30% hiervan maakt gebruik van onze service, onderhoud en monitoring diensten
  • Circa 20% van de geïnstalleerde zonnepanelen zijn voorzien van onze full-service oplossing inclusief financiering en onderhoud.

Ons team staat klaar om u van dienst te zijn.

www.solaraccess.nl


« Terug naar sponsoroverzicht