Sport '81

Adres: Kiotoweg 389-395
Postcode: 3047 BG, Rotterdam
Telefoon: 010 435 00 99
E-mail: info@sport81.nl

Contactpersoon: Amber Wollrabe
E-mail: amber@sport81.nl

Over Sport '81
Of het nou in verenigingsverband is of op school, buiten of in de sporthal. Sporten is leuk, gezond en voor iedereen. Al vijfendertig jaar biedt Sport ’81 een ruim assortiment aan sportmaterialen om uit te nodigen tot bewegen.

Sport ’81 is een totaalleverancier van sport- & spelmateriaal en daarbij hebben wij de kennis en ervaring in huis om iedere verkoop -van bestelling tot levering- op maat te maken. Tijdens dit proces is ons streven om kwaliteit te combineren met klantvriendelijkheid en service. Iets wat Sport ’81 sinds jaar en dag onderscheidend maakt.

Op onze webshop vindt u het meest actuele én uitgebreide assortiment. Met uw persoonlijke account kunt u eenvoudig online bestellingen plaatsen, verlanglijsten maken, een offerte aanvragen en het bestelproces volgen & beheren. Zo heeft u altijd zicht op wat u koopt.

Uiteraard bieden wij u ook de mogelijkheid om uw online bestelling bij ons op te komen halen op één van onze locaties. Daarnaast staan onze medewerkers ten alle tijden klaar om al uw vragen te beantwoorden, u te helpen met uw bestelling of een offerte-aanvraag in behandeling te nemen.

www.sport81.eu


« Terug naar sponsoroverzicht