Spot ICT Oplossingen

Adres: Newtonstraat 32
Postcode: 1446 VR Purmerend
Telefoon: 0299-630020
e-mail: [email protected]

Contactpersoon: Marco Rietdijk
e-mail: [email protected]

Over Spot ICT Oplossingen:

Het team van SPOT!

Spot ICT is dé full service ICT-organisatie met vestigingen in Purmerend en Ochten. Het functioneel en technisch up-to-date houden van het totaalpakket aan ICT-activiteiten binnen iedere denkbare organisatie, behoort tot onze core business. Spot is specialist op het gebied van Office 365 en Cloud Oplossingen en behoort tot één van de weinige Microsoft Cloud Accelerate en Microsoft Cloud Gold Partners van Nederland.

Spot ICT is zich bewust van de ontwikkelingen en behoeften die leven bij haar klanten. Als geen ander beseffen wij dat de performance en de continuïteit van uw business, mede worden beïnvloed door onze diensten en producten. Onze zintuigen staan dan ook voortdurend op scherp om onze kennis up to date te houden. Zo wordt ons team continu getraind en volgen wij producttrainingen, workshops en opleidingen. Zo bieden wij iedere klant altijd optimale functionaliteit en staat Spot voor toegankelijkheid, veiligheid en flexibiliteit. Bovendien zijn wij bereikbaar en betrouwbaar!

Onze werkwijze

ICT is in al haar facetten cruciaal voor een goede bedrijfsvoering. Ongeacht de branche waarbinnen uw bedrijf werkzaam is. Met onze werkwijze garanderen wij uw onderneming de beste functionele en technische oplossingen. Voor het complete Spot arsenaal hanteren wij één duidelijke stelregel. Wij ‘doen’ onze diensten en producten er niet ‘bij’. Wij doen onze diensten en producten namelijk helemaal!

Voor wij een dienst of product binnen uw onderneming implementeren, luisteren wij niet alleen uitvoerig naar uw wensen en eisen, maar kijken vooral welke diensten of producten u echt nodig heeft. Zowel nu als in de toekomst. Met dit elan weten wij precies hoe we iets binnen uw bedrijf moeten inzetten voor een optimale functionaliteit. Communicatie is daarbij erg belangrijk. Wij leggen in duidelijke en begrijpelijke taal uit wat voor uw onderneming het beste werkt. Naast oprechte adviezen met kennis die up to date is, tonen wij onze integere benadering tevens door rekening te houden met uw budget en reeds gedane investeringen.  Door onze transparante werkwijze weet u precies waar u aan toe bent wanneer u akkoord gaat met ons voorstel. Uiteraard staat onze Skilled Service Desk altijd voor u paraat!

www.spotonline.nl


« Terug naar sponsoroverzicht