Stam Campers

Adres: Van Heemstraweg 128
Postcode: 6621 KL Dreumel
Telefoon: 0487 573 777
E-mail: [email protected]

Contactpersoon: Jan Stam
E-mail: [email protected]

Over Stam Campers:

Wilt u een luxe, nieuwe, camper huren of kopen voor de perfecte vakantie? En wilt u hier niet teveel voor betalen? Bekijk dan het zeer ruime aanbod van Stam Campers, u vindt zeker een camper die aansluit op uw wensen. Rijdt u graag een automaat? Bij Stam Campers kiest u uit het grootste aanbod te huren campers met automaat in Midden-Nederland.

Uw ultieme campervakantie hoeft écht niet duur te zijn. Stam Campers huurprijzen zijn namelijk messcherp en transparant. De uitgebreide complete inventaris, royaal camping meubilair, volautomatische schotel met JOYNE abonnement (alle NL zenders in het buitenland) zijn bij de prijs inbegrepen. Wie elders huurt of koopt betaalt te veel of krijgt te weinig.

Huurperiodes zijn van vrijdag tot vrijdag of van zaterdag tot zaterdag, met 1.600 km per week vrij, vanaf 3 weken zijn alle kilometers inclusief. Stam Campers wast de buitenzijde en op verzoek de binnenzijde. Ook het parkeren van uw eigen auto op ons afgesloten, beveiligde, terrein is helemaal gratis!

www.stamcampers.nl


« Terug naar sponsoroverzicht