Stiel Groep

Adres: Gyroscoopweg 1
Postcode: 1042 AB Amsterdam
Telefoon: 020-6862111
E-mail: [email protected]

Contactpersoon: Willem Kluft
E-mail: [email protected]

Over Stiel Groep

Het gemak van een totaalbedrijf

Stiel Groep is een bouwtechnisch bedrijf met alle disciplines onder één dak, actief op het gebied van vastgoedonderhoud en –renovatie in zowel woningbouw als utiliteit. Onze organisatie onderscheidt zich door het zelf in huis hebben van alle relevante kennis en ervaring op gebied van:

  • Duurzaam bouwen
  • Resultaatgericht vastgoedonderhoud
  • Energiezuinig installeren
  • Betrouwbaar dakbeheer
  • Efficiënt renoveren

Wij geloven in een samenwerking als gelijkwaardige partners en continuïteit in de werkrelatie. U bepaalt het kwaliteitsniveau, wij nemen de verantwoordelijkheid voor de onderhoudsactiviteiten. Dat is een gemeenschappelijk belang dat geldt voor zowel optimalisatie van de kwaliteit als beheersing van de kosten.

De beste prijs-/kwaliteitverhouding!
De voordelen van een duurzame samenwerking vindt u terug in een efficiënte planning, scherpe calculatie en inzicht in de kosten voor de langere termijn.

Opleveringsgarantie
Meer dan 98% van onze projecten wordt binnen de afgesproken tijd en volgens de afgesproken specificaties afgerond. En bij de projecten waar dit niet lukt, is dit volledig ons risico en nemen wij de kosten hiervoor voor onze rekening.

Eén aanspreekpunt in de regio Groot Amsterdam

Stiel Groep werkt voor professionele vastgoedeigenaren en –beheerders zoals woningbouwcorporaties, (institutionele) beleggers, zorg- en onderwijsinstellingen en de overheid. Voor deze organisaties zijn wij de vaste partner als het gaat om bouw, installatie en onderhoud. Via uw vaste contactpersoon kunt u bij ons terecht met al uw vragen.

Met onze flexibele en klantgerichte aanpak, werken wij al jaren succesvol aan grote- en kleine onderhouds- en renovatieprojecten in de omgeving van Groot Amsterdam.

Meer dan 120 jaar ervaring
Stiel Groep is voortgekomen uit een viertal zelfstandige bedrijven met een lange geschiedenis, die zelfs teruggaat tot 1895, toen Adam Potgieter het schildersbedrijf startte. De bedrijven Potgieter Schilders, Bijl Totaaltechniek, D.P.D/Doornbos en Telstar Elektrotechniek zijn qua naam verdwenen, gebleven is het vakmanschap.

De beste vakmensen voor uw project
Stiel Groep is trots op haar 100 medewerkers. Onze mensen zijn vakmensen met de juiste opleiding en ervaring. We stimuleren onze medewerkers om zich bij te scholen en over de grenzen van hun vak heen te kijken. Aan hun sociale en communicatieve vaardigheden stellen we hoge eisen. We hechten bovendien aan een evenwichtige samenstelling van ons medewerkersbestand, aan een mooie mix van jong en oud, van ervaren "rotten" en aanstormend talent. Onze mensen gaan met plezier naar hun werk. Dat is goed voor onze medewerkers, goed voor Stiel Groep en uiteraard goed voor u. Alleen met tevreden medewerkers zijn wij in staat de kwaliteit te leveren die wij ons tot doel hebben gesteld.

www.stielgroep.nl


« Terug naar sponsoroverzicht