Stubowa

Adres: Ottho Heldringstraat 31N
Postcode: 1066 XT Amsterdam
Telefoon:  020-4083308
E-mail: [email protected]

Contactpersoon: Henry Bakker
E-mail: [email protected]

Over Stubowa:

Stubowa is van oorsprong een Amsterdams familiebedrijf. In 1963 is het bedrijf opgericht en hielden wij ons voornamelijk bezig met stukadoren. Het bedrijf is van vader op zoon overgegaan en in de loop der jaren is er veel veranderd.

Grote hoeveelheid diensten

Waar de focus vijftig jaar geleden lag op stukadoren heeft Stubowa haar diensten flink uitgebreid. Het was een van de eerste bedrijven in Nederland wat gevelisolatie aanbood, waardoor Stubowa zich met recht een pionier op dat gebied mag noemen. Doordat wij al sinds de introductie van gevelisolatie in Nederland deze dienst aanbieden en altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, bevindt onze expertise zich mede op het gebied van gevelisolatie.

Service

De service was vijftig jaar geleden een speerpunt en is ook vandaag de dag een onderdeel dat wij hoog in het vaandel hebben staan. Onze vakmensen zijn al jarenlang bekend in de stukadoors- en afbouwwereld en dragen de nodige ervaring met zich mee. We garanderen daarom echt vakmanschap en leveren op al onze producten en diensten de wettelijke garantie. Stubowa is gehuisvest in Amsterdam, maar heeft een landelijk bereik voor al haar diensten.

www.stubowa.nl


« Terug naar sponsoroverzicht