Techprof

Adres: Poortland 282
Postcode: 1046 BD Amsterdam
Telefoon: 020-8203060
E-mail: [email protected]

Contactpersoon: Onbekend
E-mail: [email protected]

Over Techprof:

Techprof is een gespecialiseerde leverancier van technische artikelen en gereedschappen voor de industrie, overheidsinstellingen, weg- en waterbouw alsmede bouw-gerelateerde bedrijven.

Met ruim 40.000 artikelen op voorraad, een eigen bezorgdienst, maatwerk in voorraadbeheer en een 24 uurs servicedienst, is ons bedrijf een belangrijke, toonaangevende, vertrouwde, dienstverlenende partner.

Wij onderscheiden ons door de flexibiliteit van onze enthousiaste medewerkers. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u op allerlei gebieden bijstaan. De vakbekwaamheid van onze mensen strekt zich uit over ons gehele assortiment. Of het nu gaat om het leveren van een boutje of het advies voor het demonteren van een lager.

Ons assortiment omvat alle voorkomende producten die onze industriële klanten geregeld nodig hebben. Wij verzorgen de leveringen dagelijks op de door u gewenste plaats. We hebben geen 9-5 mentaliteit en zijn ook in noodgevallen buiten kantoortijd te bereiken.


Techprof is aandeelhouder/partner van de Ferney Group, Nederlands grootste inkoopcombinatie op het gebied van machines/gereedschappen, bevestigingsmaterialen en technische producten voor zowel de bouw als de industrie met 62 aangesloten bedrijven in Nederland en België.

www.techprof.nl


« Terug naar sponsoroverzicht