TMA Logistics

Adres: Ruijgoordweg 100
Postcode: 1047 HM Amsterdam
Telefoon: 020-7052455
E-mail: [email protected]
 

Over TMA Logistics:

We care about cargo

Als het om logistiek gaat, zeggen we nooit nee. We hebben voor bijna iedere vraag een oplossing, en zo niet, dan gaan we samen op zoek naar de juiste oplossing. Met onze know-how en de drive om iedere klus voor elkaar te krijgen, hoeft u zich geen zorgen te maken over uw lading. Dat doen wij voor u. We care about cargo.

Full-service-oplossingen

TMA Logistics biedt u full-service oplossingen voor land-, zee- en luchtvervoer, stuwadoors, goederenoverslag, projectlading, opslag, douaneafhandeling, value added services en nog veel meer. 24/7 en wereldwijd. De meeste diensten worden geleverd door de gezamenlijke inspanning van onze werkmaatschappijen: Thor Shipping & Transport (TST), MEO en ACS logistics. Het is de gecombineerde kracht van deze bedrijven die telt, want door samen te werken is alles mogelijk en hoeven we nooit nee te zeggen. Dus als het antwoord ‘Ja’ is dat u wilt horen, neem dan gerust contact met ons op.

Missie

Wij zijn toegewijd om met kwaliteit de meest efficiënte logistieke diensten te leveren tegen de laagst mogelijke kosten. Dit bereiken wij door onze “Can do” mentaliteit en de transparante samenwerking met onze opdrachtgevers.


« Terug naar sponsoroverzicht