Tol Plaatwerk

Adres: Christien Huygensstraat 15
Postcode: 1131 VB Volendam
Telefoon: 0299-380300
E-mail: [email protected]

Contactpersoon: Cor Kwakman
E-mail: [email protected]

Over Tol Plaatwerk:

Tol Plaatwerk is een internationaal bedrijf dat al meer dan 60 jaar expert is op gebied van plaatbewerking. Ons bedrijf telt 51 medewerkers.

Hoogwaardig plaatwerk is waar Tol Plaatwerk zich in specialiseert. Door de jaren heen is het bedrijf steeds meer expert geworden in speciaal plaatwerk waar slimme oplossingen het rendabel maken om deze, ondanks de soms uitzonderlijke vormen, te produceren. Tol Plaatwerk maakt als eigen product meld- en controletafels voor de marine, verkeersmanagement, procescontrole, veiligheid/openbare orde.  We bieden ook behuizingen voor displays die voor binnen of buiten geschikt zijn. Hierbij hoort een compleet service pakket van analyse van de omgeving tot het plaatsen op locatie door onze experts. Als productiebedrijf produceren we ook vanalles van een enkel prototype tot grotere series; wij vinden altijd een manier om onze klanten tevreden te houden. Kijk eens naar ons portfolio voor een indicatie van onze ervaring met verschillende producten.

Wij beschikken over ons eigen high-end machinepark en met onze toegewijde en uiterst ervaren medewerkers ontwikkelen wij graag uw product van idee tot aan de levering aan uw deur.

www.tolplaatwerk.nl


« Terug naar sponsoroverzicht