Veerman Advocaten

Adres: Julianaweg 141A
Postcode: 1131 DH Volendam
Telefoon: 0299-322484
E-mail: info@veermanadvocaten.nl

Contactpersoon: Danny Veerman
E-mail: dveerman@veermanadvocaten.nl

Over Veerman Advocaten:

Uw belang is onze zorg

Welkom bij Veerman Advocaten. Wij zijn er voor particulieren, ondernemers en lokale overheden die advies en bijstand nodig hebben. Wij zijn er voor u. Veerman Advocaten heeft specialisten in huis op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, incasso's, familierecht en bestuursrecht. Ook kunt u bij ons terecht voor deskundige mediators.

Deskundigheid, efficiëncy, integriteit en transparantie vormen de basis van onze werkwijze. Met uw belang voor ogen werken wij altijd aan de best mogelijke oplossing. Uw belang is onze zorg.


Onze organisatie

Bij Veerman Advocaten werken 4 advocaten.

mr. D.M. (Danny) Veerman,
L.C. (Larissa) van der Meer,
M.C.A.M. (Miranda) Schilder en
M.H. (Manja) van der Weit,.

De praktijk is opgericht door Danny Veerman in 1999, nadat hij zijn juridische carrière in 1996 is gestart bij Van Diepen & Van der Kroef advocaten. Larissa van der Meer, gestart in 1999 bij De Clercq advocaten in Leiden, is op van 1 januari 2012 een maatschap aangegaan met Veerman. Op 1 januari 2014 zijn vervolgens Miranda Schilder en Manja van der Weit, allebei hun carrière begonnen (in loondienst van) bij Veerman Advocaten, toegetreden.

Veerman en Larissa van der Meer zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Zij zijn als huisadvocaat verbonden aan een aantal middelgrote ondernemingen en staan daarnaast zowel kleinere ondernemingen als particulieren bij. Manja van der Weit en Miranda Schilder (lid van de vFas) zijn beiden gespecialiseerd in het familierecht, in de meest ruime zin van het woord. Denkt u aan echtscheidingen, omgangsregelingen en alimentatie, maar ook bijvoorbeeld erfrechtelijke kwesties.

Alle advocaten hebben naast hun hoofdspecialisatie nog een rechtsgebied waarin zij zich hebben bekwaamd. Denkt u daarbij aan huurrecht, ondernemingsrecht, contractenrecht en bestuursrecht.

Bij Veerman Advocaten kunt ook terecht als u op zoek bent naar een bekwame mediator. Zowel Danny Veerman als Miranda Schilder zijn Mfn-registermediator.

www.veermanadvocaten.nl


« Terug naar sponsoroverzicht