Veerman De Rijp

Adres: De Volger 1
Postcode: 1483 GA De Rijp
Telefoonnummer: 0299-671710
e-mailadres: [email protected]

Contactpersoon: René Veerman
e-mailadres: [email protected]

Over Veerman De Rijp:

Vanuit onze passie voor hout, bieden wij slimme oplossingen voor al uw vraagstukken rondom gevelopeningen: kozijnen, ramen, deuren én specials. Voor het grote en kleine bouwbedrijf, de ZZP-er en de particulier. Wij zijn er voor de regio. Duurzaamheid, veiligheid en comfort staan voor ons altijd voorop. Benieuwd hoe wij uw vraagstuk kunnen oplossen? Bespreek uw droomsituatie geheel vrijblijvend met ons.

“Met hout ben je oneindig creatief. Hout heeft iets mysterieus en als bouwmateriaal intrigeert het ons. Het is duurzaam, biedt veiligheid en comfort. En het mooiste; het voegt leven toe aan een gevel.”
René Veerman

Wij geloven dat je eerlijk committeren aan elkaar en het uiteindelijke doel, leidt tot wederzijds respect en gunning. We zijn er voor iedereen in de regio die een houten oplossing zoekt voor een gevelopening. Voor het bouwbedrijf, voor de woningbouwvereniging en voor de consument. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Vanuit de liefde voor ons vak en bedrijf, zijn wij als kennispartner altijd op zoek naar beter, nieuw of anders. Met daarbij uiteraard uw behoefte als uitgangspunt.

Samen bedenken en bespreken, maar elkaar vervolgens vrij kunnen laten om het gewoon waar te maken. Omdat wij als fijne groep collega’s elkaar helpen gewoon gaaf vinden. Zodat we u positief kunnen verrassen als het gaat om houten oplossingen voor uw gevelopening.

www.veermanderijp.nl


« Terug naar sponsoroverzicht